Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelEindhoven

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Word vrijwilliger

bij Dorcaswinkel Eindhoven

Het ontstaan

Dorcas is een christelijke internationale organisatie die projecten op het gebied van ontwikkelingssamenwerking ondersteunt in Oost-Europa en Afrika. De organisatie vindt zijn oorsprong in de woorden van Jezus die ons oproept om de armen en verdrukten in de wereld te helpen. Kringloopwinkels zijn een uitstekende manier gebleken om geld in te zamelen voor de projecten van Dorcas. Dorcaswinkel Eindhoven ondersteunt daarnaast ook armoedeprojecten in de stad Eindhoven. 

Identiteit

In Dorcaswinkel Eindhoven werken we vanuit de christelijke identiteit. Wij brengen die in de praktijk door een werkdag gezamenlijk met gebed te beginnen en door de manier waarop wij (met vallen en weer opstaan) met elkaar en de klanten omgaan. Wij verwachten van alle medewerkers dat zij de christelijke waarden en normen in woord en daad respecteren.

Vrijwilligerswerk

We werken uitstluitend met vrijwillige medewerkers. De werkzaamheden bestaan uit het sorteren en schoonmaken van de goederen die binnenkomen, prijzen en in de winkel zetten. Ook achter de kassa kunnen wij nog medewerkers gebruiken. Een werkdagdeel is van 9.30-13.00 uur of van 12.30-16.30 uur. Het ochtenddeel begint met het doorgeven van mededelingen en gebed, de middag eindigt met een corveetaak. Houd je van aanpakken, vind je het gezellig om in een team te werken, kun je achter onze identiteit staan en wil je een gedeelte van je tijd besteden aan werken voor het goede doel? Dan ben jij degene naar wie we op zoek zijn! Informeer via secretariaat-eindhoven@dorcas.nl naar de mogelijkheden en dagdelen waarop wij nog medewerkers zoeken.

 

 

Bijbehorende Foto's

img20170110162910
dsf4609
Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer